В Україні зявився третій Боїнг,що може виконувати далекомагістральні польоти

омпанія «АероСвіт Українські авіалінії» поповнила авіапарк третім далекомагістральним літаком Боїнг 767-300ER. Лайнер уже виконав свій перший рейс із Києва, доправивши пасажирів до столиці Індії. Про це повідомив прес-секретар компанії Сергій Куций.

Одержавши черговий далекомагістральний літак, розповів він, підприємство підвищить інтенсивність польотів на трансконтинентальних напрямках у Торонто, Пекін, Делі і Банкок, а також відкриє 25 травня новий регулярний безпосадочний маршрут у Шанхай.

Літаку Боїнг 767-300ER притаманний високий рівнь надійності і безпеки польотів, усі його основні системи життєзабезпечення мають не менш як триразове резервування. Лайнер, що поповнив флот «АероСвіту», отримав експортний сертифікат Федеральної авіаційної адміністрації США і відповідає всім міжнародним вимогам для виконання далекомагістральних рейсів.

Нині в парку компанії — 14 повітряних суден Боїнг, у тому числі одинадцять середньомагістральних Боїнг 737 і три далекомагістральних Боїнг 767. А консолідований флот стратегічного альянсу «Українська авіаційна група», створеного на початку року авіакомпаніями «АероСвіт» і «Донбасаеро», налічує 28 повітряних суден.