Бути єдиною жінкою серед суддівської колегії проекту «1+1» шоу «Танці з зірками» непросто. У Олени Коляденко почався новий життєвий етап не тільки як керівника балету «[free]Dom», а і просто знаменитості. А 31 березня Олена стане ще і гостею кулінарної програми каналу «Смачна країна». Олександра Пономарьова вже важко звинуватити в тім, що він «пригодовує» журі, тепер він вже абсолютно не заангажований екс-учасник проекту. Є час поговорити про їжу, родину і про себе.

Утім, хто-хто, а Олена з їжі не робить культу. З дитинства. За словами хореографа, її дитячі роки не були затьмарені численними і складними кулінарними блюдами. Мама готувала просто і невигадливо. Але з народженням онука маму начебто підмінили ніхто навіть припустити не міг, що в ній проявиться талант кулінара і вона почне балувати онука і сімейство всякими тортами і стравами не з напівфабрикатів. Зате на зміну мамі прийшла сама Олена через постійний брак часу вона обходиться на кухні чимось, що потребує мінімум зусиль для приготування.

До нас їде Микола Басков. Жити

Останнім часом російський співак Микола Басков так часто почав зявлятися в Києві, що питання про власне житло постало досить гостро.

Співаку порекомендували купити квартиру під Києвом його друзі Таїсія Повалій та її чоловік Ігор Ліхута. Вони й стануть його майбутніми сусідами.

Басков має намір жити в дворівневій квартирі площею 360 квадратних метрів з видом на довколишні хвойні ліси. Вартість одного квадратного метра в цьому будинку становить 1400 євро. Квартиру мають здати вже у вересні.

За словами зірки, у купівлі житла в Києві немає нічого дивного. «Мене постійно тягне сюди, адже мої батьки корінні українці. Квартиру тут давно хотів купити, але все шукав привід...»

Том Круз наполягає на вірі

Том Круз спростовує інформацію про те, що він намагався навернути когось із знайомих у свою віру. Однак люди з оточення артиста стверджують зворотне.

Багато років тому актор почав сповідувати сайєнтологію, суперечливе вчення, створене письменником-фантастом Роном Хаббардом. У Голівуді знайшлося чимало шанувальників нової релігії. Серед них Джон Траволта, Кірсті Еллі, Мімі Роджерс і Джульєтт Льюіс.

Можливо, Тому Крузу хочеться поповнити клуб послідовників Хаббарда новими членами. Дружина актора Кеті Холмс давно товаришує з дружиною знаменитого футболіста Девида Бекхема, котра була солісткою Spіce Gіrls, Вікторією Бекхем. Кеті якось проговорила з подругою чотири години. Якщо вірити чуткам, вона розчарована і скаржиться, що чоловік не дає їй свободи. Том Круз, мабуть, тим часом вирішив переконати друзів дружини стати сайєнтологами й обрушив на них цілу лавину телефонних дзвінків.

 Кустуріца зняв фільм про Марадону

Відомий режисер Емір Кустуріца повідомив про завершення зйомок документальної картини, що розповідає про знаменитого аргентинського футболіста Дієго Марадону.

За словами Кустуріци, стрічка під робочою назвою «Не забувай Фіорито» знімалася в рідному для Марадони кварталі бідноти Буенос-Айреса, а також в Італії і Белграді. Режисер зізнався, що знімальний процес став для нього «надзвичайно тяжким випробуванням»: так, багато сил йому довелося витратити на численні візити в Аргентину, під час яких він намагався вивідати у Марадони причини, через які футболіст почав вживати наркотики.

Фільм складається із семи частин, кожна з яких має назву одного зі смертних гріхів. Режисер планує закінчити монтаж картини до відкриття Канського кінофестивалю 2008 року.