Стас, 18 років.

Жартували наді мною часто, але так одразу і не згадаєш якийсь приклад. Непогано «підкололи» на минулій сесії, сказавши, що я в списках на відрахування. А коли прибіг в інститут, зясувалося то просто мій однофамілець.

Люба, 28 років.

Мене жодного разу в житті не «підколювали» на 1 квітня, та й я сама ніколи такого не робила. А взагалі не вважаю цей день якимось особливим.

Данило, 18 років.

Торік друзі наді мною «приколювалися» від душі: дзвонили, жартували, але нічого особливого не запамяталося. А от я постійно вигадую щось цікаве. Більш за все запамяталося, коли я зателефонував мамі годині о третій ночі з 31 березня на 1 квітня і сказав, що мене забрала міліція. Вона повірила, взяла таксі, приїхала, а там (куди я попросив її приїхати) було велике приміщення, багато кульок і зібралися всі наші друзі. Було дуже весело, правда мама трохи понервувалася.

Ліля, 19 років.

Цього року збираюся з друзями в Одесу на першоквітневу «Гуморину», тому очікую багато свіжих і цікавих жартів. Над собою в тому числі.

Аліна, 18 років.

Ніяк особливо цікаво не «підколювали», але от я збираюся пожартувати над викладачкою англійської мови. Як, ще точно не придумала, може, підкладу щось на стілець.