Cьогодні заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко другий день перебуває з офіційним візитом у Камянці-Подільському на Хмельниччині.

Разом з ним за «круглим столом» зібралися голови обласних і міських рад Хмельницької, Чернігівської, Черкаської, Полтавської, Київської та інших областей, щоб обговорити проблеми вдосконалення законодавства про розвиток місцевого самоврядування в Україні. Камянець-Подільський активний член Асоціації міст України, в багатьох проектах виступає як пілотне місто, сюди приїздять по досвід. Нещодавно міська влада ділилася секретами в організації земельних аукціонів та застосуванні технологій енергозбереження.

Микола Томенко взяв участь в урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, що відбулися у міському будинку культури. У міській мережі галузі-іменинниці відомі в Україні та за її межами заклади. Це унікальні столітні дитячі школи музична, художня, дитяча хорова... Це й сам будинок культури, збудований у XІX столітті коштом та зусиллям громади як Народний дім, це й сотні талановитих людей, які презентують Україну на численних мистецьких фестивалях і конкурсах.