У селі Немовичі Сарненського району 47-річний Сергій К. під час чергової сімейної сварки убив свою 43-річну дружину, після чого повісився у хліві.
Односельці розповіли міліціонерам, що родина, де все це сталося, вважалася цілком благополучною. У подружжя троє дітей, двоє з яких вже дорослі. Чоловік їздив на заробітки в Росію. Родина тримала чимале господарство. Сергій був роботящим, але похмурим і мовчазним. Останнім часом він став бити свою дружину, тому Галина подала на розлучення. Довідавшись про це, пригрозив: спалить усе, що нажили разом, та повіситься. Він таки виконав частину погрози, влаштувавши пожежу у власному господарстві. Ввечері облив бензином зруб хати, яку будували для дітей. Вогнем було знищено будівлю, пошкоджено дах гаража і речі, що там були. Міліціонери затримали чоловіка, але через три години, склавши протокол, відпустили 
додому.
Тіло жінки виявила 21-річна донька, яка і повідомила міліцію. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, однак карати за скоєне вже нікого.
 
Тамара ЛИСЕНКО, начальник СЗГ УМВСУ у Рівненській області, підполковник міліції.