Президент України Віктор Ющенко під час зустрічі з президентом Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) Йозефом Блаттером обговорив можливість проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Польщі.

Президент України наголосив, що для кожної європейської країни є великою честю брати участь у змаганні за право проведення Євро—2012. «Українське суспільство, і влада також, надзвичайно серйозно ставиться до цього заходу», — підкреслив глава держави.

В. Ющенко також вручив Йозефу Блаттерові державну нагороду України орден Князя Ярослава Мудрого ІІІ ступеня.

У Будинку футболу високий гість ознайомився з листами і малюнками на підтримку проведення «Євро—2012» в Україні. Усього з 1 грудня минулого року до сьогодні надійшло 1 716 885 листів з усіх куточків України у рамках всеукраїнської акції підтримки Євро—2012. Окремий альбом з найкращими роботами учні Київської дитячої академії мистецтв вручили президентові ФІФА.

Президент ФІФА також залишив свої побажання у Книзі відвідувачів Будинку футболу, що є в музеї ФФУ. «Дуже чудова споруда з точки зору архітектурної форми. Будинок функціональний, сучасний, з природним освітленням. Розташований у мальовничому місці на пагорбі і гармонійно вписується в навколишнє середовище. З найкращими побажаннями, поздоровленнями президентові Григорію Суркісу та його команді. Нехай Бог благословить цей дім».