Свої 25 років уродженець Летичева Сашко Бондар зустрів у складі військового аеромобільного підрозділу, який дислокується під Слов’янськом на Донеччині. Одними з перших його привітали колеги із Хмельницького управління Міндоходів, де ще до початку березня Олександр працював головним державним ревізором-інспектором відділу погашення заборгованостей. Молодий спеціаліст лише почав свою професійну кар’єру — два роки тому закінчив Тернопільський національний університет. Але не став відсиджуватись у службовому кабінеті — за першої потреби пішов на військову службу. Спочатку був визначений термін всього десять днів. Але ситуація склалась інакше, і довелося залишитись у війську й звільнитися з органів Міндоходів, бо на той час чинне законодавство не передбачало збереження робочого місця.

Та у колективі пам’ятають і чекають повернення Сашка, переживають за нього. Колеги в один голос говорять про нього як про доброго і надійного товариша, працьовитого і сумлінного фахівця. У день народження привітали по телефону і побажали здоров’я, щастя та якнайшвидшого повернення на рідну Хмельниччину.
У Летичеві на хлопця чекають його батьки Василь Олександрович та Антоніна Олександрівна. «Ми дякуємо їм за те, що виховали сина патріотом, надійним товаришем і справжнім воїном, який боронить свою Батьківщину від терористів. Усі хочемо, аби наступний день народження Олександр зустрів у рідній домівці й знову працював у податковій службі поміж своїх колег та вірних друзів. Ми віримо, що так буде», — сказав керівник Головного управління Міндоходів в області Мар’ян Зеленецький.
На знімку: Олександр Бондар (перший ліворуч) з бойовими побратимами.
Фото із родинного альбому.