Прем’єр-міністр України Віктор Янукович на засіданні уряду доручив Першому віце-прем’єру, міністру фінансів Миколі Азарову й міністру аграрної політики Юрію Мельнику проаналізувати цінову ситуацію на ринку хліба й автомобільного пального. Як повідомляє УНІАН, прем’єр висловився за потребу здійснити інтервенцію борошна й пшениці в тих регіонах, де підвищено ціни. «У нас є запас, і немає ніяких підстав для зростання цін», — додав він. В. Янукович також доручив Державній інспекції з питань контролю за цінами проаналізувати обґрунтованість підвищення цін з урахуванням надбавки й рентабельності хлібозаводів.

Лунала й стурбованість стосовно ліквідації боргів підприємств перед Пенсійним фондом. Прем’єр-міністр наголосив, що до 1 квітня всі підприємства, які мають борги перед Пенсійним фондом, повинні погасити їх.

Під час засідання уряду його глава зробив низку політичних заяв. Зокрема, що уряд працюватиме до 2011 року й далі — в разі досягнення позитивних результатів. «Якщо ми утримаємо інфляцію й зростання економіки, у нас буде можливість працювати на результат. Ми працюватимемо до 2011 року разом. А якщо виправдаємо довіру людей — працюватимемо й далі», — сказав прем’єр урядовцям. А події у парламенті й тактику опозиції Віктор Янукович назвав «черговою спробою дестабілізувати ситуацію в країні». За його словами, все пояснюється тим, що «невелика купка амбітних політиків, які незадоволені результатами минулих виборів, не хочуть чекати до 2011 року, коли мають відбутися чергові парламентські вибори». Прем’єр повідомив, що мав зустріч із Головою Верховної Ради Олександром Морозом, який запевнив, що, незважаючи на дії опозиції, сформовано порядок денний і всі питання буде розглянуто. А через годину роботи засідання уряду його глава покинув Кабмін і вирушив на перемовини з Президентом України Віктором Ющенком, відповівши журналістам: «Є можливість домовитися. Ми й не сварилися».