Бокс. За інформацією прес-служби федерації професіонального боксу Росії, представникам чемпіона світу WBC у суперважкій вазі Олега Маскаєва та екс-чемпіона Віталія Кличка вдалося дійти згоди про можливий поєдинок між цими боксерами. «Ми домовилися з низки основних питань, — повідомив промоутер росіянина Денніс Раппапорт. — Семюель Пітер дасть нам можливість провести титульний бій проти Кличка».

За словами Раппапорта, Пітер, котрий має право обов’язкового претендента на титул чемпіона WBC, одержить за свою відмову від претензій на проведення чемпіонського бою 2 мільйони 750 тисяч доларів. Розглядається питання про його участь в одному з так званих боїв підігріву у програмі вечора перед поєдинком Кличко — Маскаєв.

Денніс Раппапорт також повідомив, що нині Олег Маскаєв перебуває у тренувальному таборі в Каліфорнії, де вже розпочав підготовку до двобою. Поки що чемпіон не приступив до спарингів, але, за словами промоутера, йому «будуть потрібні дуже високі спаринг-партнери». Основний етап підготовки чемпіона світу пройде у США, і тільки безпосередньо перед боєм він прибуде до місця його проведення.

***

Футбол. Італійська федерація оголосила, що восени найкращий бомбардир Серії А Франческо Тотті повернеться до збірної країни на відбірні матчі Євро-2008 із Францією та Україною. Капітан «Роми» не виступав за «Скуадру адзурру» після перемоги на ЧС-2006. У цьому сезоні він забив 18 м’ячів у Серії А.