Прем’єр-міністр України Віктор Янукович сердечно поздоровив співвітчизниць з Міжнародним днем прав жінок і миру — 8 Березня.

«Сьогодні ми вклоняємося всім жінкам, які споконвіку бережуть сімейні традиції, культуру і духовність, — сказано у святковому посланні глави уряду. — З вами пов’язане все найдорожче — щастя і радість, надія і любов, ніжність і милосердя. Без жінки життя було б порожнім і холодним, позбавленим яскравих барв і тепла ваших сердець».

Віктор Янукович від усього уряду запевнив жінок, що для нього велика честь працювати на благо співвітчизниць, надії яких і прагне виправдати.

«Бажаю вам теплої і ласкавої весни, добра і щастя в домівці, здоров’я дітям, здійснення бажань і кохання — палкого і вірного», — завершує вітання Прем’єр-міністр.

* * *

Милих, чарівних жінок зі святом весни привітав народний депутат Сергій МІЩЕНКО.

«Ми, чоловіки, свідомі того, що без вашої підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни в житті, — зазначається в посланні. —Велике спасибі вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, за материнську ласку і мудрість, ніжність...»

Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, щоб ви почувалися щасливими, запевнив Сергій Міщенко.