Шановні редактори!

24 лютого 2007 року в м. Біла Церква Київської області відбулась сесія міської ради, на якій було розглянуто низку важливих питань.

Даний захід відвідали не тільки місцеві керівники, а й народні депутати України та інші посадові особи центральних органів виконавчої влади.

Зокрема, під час проведення заходу свої виступи присвятили нагальним питанням міський Голова м. Біла Церква САВЧУК В. П., народні депутати України ТИМОШЕНКО Ю. В., БОНДИК В. А. та інші. Під час обговорення проблемних питань я також висловив власне бачення вирішення конкретних проблем та довів з цього приводу юридичну позицію. Разом з викладеним мною була нагадана реальна дійсність — відсутність підтримки частиною депутатів міськради стосовно тарифного питання.

Однак, спосіб висвітлення зазначених подій у програмах новин багатьох телеканалів, тенденційність та суб’єктивізм, що вам не властиві, змусили мене звернутись до вас з цього приводу.

Так, весь репортаж, а з ним і увага телеглядачів, були присвячені лише одній персоні — народному депутату України ТИМОШЕНКО Ю. В.

У громадян складається таке враження, що окрім зазначеної особи, їх проблемами ніхто не переймається, а важливі питання вирішують лише представники певної політичної сили.

В результаті вищезазначеного у громадян формується хибна уява про дійсність, підривається авторитет державної влади.

Подібні прояви є однобоким висвітленням подій, порушення принципів рівності та оцінюються як недемократичні прояви в засобах масової інформації й не повинні бути прикладом.

По-перше, це порушення норм інформаційного законодавства.

По-друге, я поважаю вашу плюралістичну політичну позицію, передачі ваших каналів.

На підставі вищенаведеного, прошу надалі не допускати необ’єктивного висвітлення подій в телепрограмах новин ваших телеканалів, а також однобокого підходу до своїх обов’язків.