Як ми вже повідомляли, футболісти і тренери київського «Динамо» провели на своїй базі в Кончі-Заспі день відкритих дверей. На зустріч зібралося доволі багато людей. Окрім представників ЗМІ, було багато вболівальників. Наставникові киян Анатолієві Демяненку навіть подарували букет квітів. А він розповів, як пройшла підготовка до весняної частини чемпіонату.

Цей рік особливий для «Динамо». Адже наш клуб святкуватиме 80 років, сказав Анатолій Васильович. Зрозуміло, що від гравців вимагатимуть і чекатимуть результату. Тому вже в контрольних іграх налаштовували команду на боротьбу. Попереду в нас дуже важливі матчі. Кожний, вважай, як фінальний. Ми повинні порадувати наших уболівальників і гідно провести ювілейний рік.

Після Кубка Першого каналу в Ізраїлі ми повернулися до Києва, щоб колектив зміг побути з рідними і близькими. Однак декотрі, на жаль, підхопили грип. Частина команди залишилася, інші не могли грати й тренуватися на повну силу через високу температуру. Та до матчу чемпіонату із запоріжцями всі оговталися і мають добрі кондиції...

Чому цього разу немає новачків?

Ставку робитимемо на нашу молодь. Дехто непогано зарекомендував себе під час підготовчого періоду. Тепер сподіваюся, що вони продовжать у такому темпі й навесні.

Запитали Демяненка і про суддівство, бо, як відомо, ФФУ дозволила й надалі запрошувати іноземних арбітрів.

Мені, в принципі, байдуже, хто судитиме. Втім, і деякі українські рефері можуть працювати на високому рівні...

З журналістами спілкувалися також Олександр Шовковський, Максим Шацьких, Сергій Ребров (на знімку), Тіберіу Гіоане та інші динамівці.

До речі, стало відомо, що торжества з нагоди динамівської річниці відбудуться 13 травня, у неділю.