Можлива ротація

Футбол. Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що чемпіонат світу 2018 року не обов’язково пройде в Європі: «Якщо виконком ФІФА прийме рішення про продовження ротації континентів, то світову першість 2018 року потрібно буде проводити в Північній Америці. А там є тільки три кандидати: США, Канада і Мексика». Нагадаємо, що, крім США та Англії, про бажання прийняти чемпіонат світу оголосили Китай і Австралія.

Зідан і Роналдо запрошують

На адресу президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса надійшов лист. У ньому, зокрема, сказано: «Як посли Доброї волі Програми з розвитку ООН футболісти Роналдо і Зінедін Зідан запрошують своїх друзів-футболістів, котрі виступають у європейських чемпіонатах, узяти участь у традиційному матчі, спрямованому на боротьбу з бідністю. Як і в минулих трьох «Матчах проти бідності», що пройшли в Базелі, Мадриді та Дюссельдорфі, Роналдо і Зідан зіграють як капітани двох команд футбольних зірок. Стати його учасниками запрошено гравців київського «Динамо» Карлоса Корреа, Сергія Реброва, Діого Рінкона і Родріго».

Матч відбудеться 19 березня на стадіоні «Велодром» у Марселі.

День відчинених дверей

А вчора динамівці, котрі готуються до недільного матчу чемпіонату України проти запорізького «Металурга» (початок о 18.00 на стадіоні імені Валерія Лобановського), на своїй базі в Кончі-Заспі спілкувалися з представниками ЗМІ та вболівальниками. У програмі «Дня відчинених дверей» були прес-конференція тренера команди Анатолія Дем’яненка, спілкування з футболістами (інтерв’ю, фото- і відеозйомки) і перегляд тренування.

За «Кубок Львова»

Хокей. Завершився турнір «Кубок Львова—2007», участь в якому брали дві місцеві команди — «Беркут» і ХК «Львів», а також «Київські лиси», «Сіріус» (Київ), «Дніпро—Метеор» (Дніпропетровськ), «Патріот» (Вінниця).

У фіналі «Беркут» переміг дніпропетровців (2:0) і отримав красень кубок. До речі, це вже другий успіх беркутівців нинішньої зими. Нещодавно команда стала першою в чемпіонаті любительської хокейної ліги західних областей України. На тих змаганнях суперечку вели дев’ять команд із Луцька, Львова та Івано-Франківської області.