У рамках робочої поїздки до Одеської області Перший заступник Голови Верховної Ради Адам Мартинюк узяв участь в урочистостях з нагоди 75-річчя утворення Одеської області. Він запевнив, що антикризова коаліція прийшла всерйоз і надовго. І налаштована працювати до березня 2011 року. Уже наступного тижня, заявив А. Мартинюк, на засіданнях Верховної Ради розглядатимуть зміни до державного бюджету України на 2007 рік. У цих змінах передбачено підвищення мінімальної зарплати, пенсій і допомоги. Верховна Рада розгляне питання про житлово-комунальні тарифи і ухвалить відповідне рішення. Адам Мартинюк вручив подарунок від імені Верховної Ради.

Цього самого дня Перший заступник глави парламенту зустрівся з депутатами обласної, міської та районних рад Одеської області від політичних партій, які входять до антикризової коаліції.

Сьогодні Адам Мартинюк відвідає місто Южне, де зустрінеться з викладачами та учнями місцевих шкіл. Він також відвідає спортивно-оздоровчий комплекс Одеського припортового заводу.

На знімку: Адам Мартинюк вручає вазу голові облради Миколі Скорику.

Фото Олега ВЛАДИМИРСЬКОГО.