Насамперед вітаємо «Шахтар» і його численних прихильників із виходом до 1/8 фіналу розіграшу Кубка УЄФА. Хоча після нічиєї в Донецьку були тривожні відчуття. Мовляв, французький клуб має більше ігрової практики, організований і збалансований. І вдома зробить усе, щоб досягти позитивного підсумку.

З другого боку, жевріла надія, що наш чемпіон, котрий має потужніший потенціал, ніж його суперник, неодмінно впорається із складним завданням. І «гірники» не підкачали. Протягом матчу вони діяли активно, наполегливо і агресивно. І гостями донеччан назвати було важко. Почувалися вони впевнено. Насамперед серйозно поставилися до оборони власних позицій. І таки дочекалися свого шансу. На вигідній позиції опинився Фернандіньйо, котрий не зволікаючи пробив сильно і влучно.

Отже, на наступному етапі розіграшу найбільше представництво матиме Іспанія — чотири клуби. До речі, як уже відомо, один із них стане суперником «Шахтаря». Це «Севілья», чинний володар Кубка УЄФА і європейського Суперкубка. Перший матч відбудеться в Іспанії. Але перед цим «Шахтар» проведе матч туру чемпіонату країни (3 березня).

Фінал цьогорічного розіграшу Кубка УЄФА 16 травня прийматиме стадіон «Хемпден Парк» у Глазго (Шотландія).