Сердечно вітаю вас зі славним всенародним святом — Днем захисника Вітчизни.

Народжене буремною історією, воно стало одним з найбільш шанованих наших свят, уособленням героїчних традицій, яскравим свідченням найвищих і невідбутних чеснот: відданості своєму народу, патріотизму і мужності доблесних оборонців Батьківщини, для кого суверенітет України, недоторканність її кордонів — священні в усі часи.

Традиційно в цей день ми вшановуємо подвиг тих, хто захистив рідну землю від фашистської навали у роки Великої Вітчизняної війни, відстояв у смертельному протистоянні честь і свободу своєї Вітчизни.

Сьогодні ми складаємо шану і славним продовжувачам звитяги наших батьків — молодим воїнам, що несуть ратну службу в лавах Збройних сил України. Вони охороняють суверенітет і територіальну цілісність держави, підносять боєздатність нашої армії, множать її славу й авторитет у молоді.

Верховна Рада України вбачає свій обов’язок в належному забезпеченні всіх потреб української армії, підтримці її боєздатності та гарантуванні надійного правового і соціального захисту військовослужбовців та ветеранів.

Та найголовніше — разом ми повинні зробити все, щоб успіхи наших Збройних сил, поступ Української держави відбувався під мирним небом.

Бажаю вам, шановні воїни України, здоров’я, щастя, любові і благополуччя.