Перший заступник Голови Верховної Ради Адам Мартинюк під час робочої поїздки до Маріуполя запевнив, що Верховна Рада і Кабінет Міністрів докладуть усіх зусиль, щоб люди найближчим часом відчули покращання свого добробуту. «Ми прийшли всерйоз і надовго, і будемо стабільно працювати до кінця каденції», — наголосив Перший заступник глави парламенту.

За словами Адама Мартинюка, антикризова коаліція і уряд «усвідомлюють, що не всі передвиборні обіцянки ще виконані». Водночас він не сумнівається, що «з кожним днем рівень життя українців покращуватиметься», і звернув увагу на показники росту економіки.

Під час перебування на ВАТ «ММК ім. Ілліча» Адам Мартинюк взяв участь в урочистому відкритті нового кисневого блоку та ознайомився з будівництвом критого стадіону об`єкту соціальної інфраструктури комбінату.

«Історія, славні традиції, чудові люди і керівник екстракласу», — сказав Адам Мартинюк, виступаючи на урочистих зборах з нагоди 110-річчя підприємства. Він зазначив, що підприємство «багато в чому було і залишається першим», навівши як приклад сьогоднішнє відкриття кисневого блоку комбінату. Перший заступник Голови Верховної Ради висловив упевненість, що за рівнем розвитку соціальної сфери підприємству немає рівних у країні.

Адам Мартинюк вручив відзнаки Верховної Ради працівникам ВАТ «ММК ім. Ілліча» і дав прес-конференцію для місцевих засобів масової інформації.

На знімку: Перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк, голова правління ВАТ «ММК ім. Ілліча» народний депутат України Володимир Бойко, голова Фонду держмайна Валентина Семенюк взяли участь у відкритті кисневого блоку підприємства.

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.