Чемпіонат Франції. «Нансі» — ПСЖ. 0:3. На цьому матчі побував наставник «Шахтаря» Мірча Луческу. Він зазначив, що французи припустилися помилки, коли вирішили вилетіти з Донецька одразу після поєдинку Кубка УЄФА. Ніч вони провели в літаку, толком не відпочивши. Можливо, через це їм забракло свіжості в зустрічі з парижанами.

Тут варто розповісти ще про один епізод. Залишаючи Донецьк, делегація «Нансі» мала ще проблему. В їхньому, мяко кажучи, не сучасному літаку відмовив трап. Довелося його лагодити. Ця процедура, зрозуміло, відібрала додатковий час. Отож суперники нашого клубу додому дісталися значно пізніше, ніж розраховували.

А «Шахтар» ще минулої пятниці прибув до Швейцарії. Там у місті Івердон він проводить останні приготування до повторного матчу Кубка УЄФА з «Нансі». У неділю донеччани зіграли контрольний матч з молодіжним (U-21) складом місцевого клубу.

«Івердон» — «Шахтар» (Донецьк). 0:5. Голи: Елано, 13, Воробей, 27, 77, Брандау, 29 (п), Вукич, 75.

«Шахтар»: Плетикоса (Шутков, 41), Гюбшман (Чигринський, 41), Кучер (Вукич, 41), Шевчук, Левандовський, Дуляй (Воробей, 6), Фернандіньйо (Полянський, 41), Матузалем (Тимощук, 41), Гай, Елано, Брандау (Бєлік, 41).

Насамкінець Мірча Луческу сказав, що його команда тепер вочевидь не слабша за «Нансі». Залишається тільки довести це наступного четверга на полі французького клубу.