Футбол. Кваліфікаційний раунд Євро-2015 (U-21). Група 5. 28 травня.
Хорватія — Україна. 1:1. Голи: Ребич, 56, Малиновський, 62.
Хорватія: Зеленіка, Врслалько, Едвай, Шимунович, Бубнич, Брозович, Ребич, Ковачич, Пьяца, Періца (Колар, 85), Пашалич (Мішич, 74). Тренер — Ненад Грачан.
Україна: Коваль, Костевич (Неплях, 60), Ордець, Болбат (Мемешев, 53), Калитвинцев, Бабенко, Кулач, Насонов, Малиновський (Юсов, 71), Малишев, Братков. Тренер — Сергій Ковалець.
Рефері — Андреас Екберг (Швеція).
Загреб. Стадіон у Кранйчевічевій. 1 000 глядачів.
Молодіжна збірна України здобула в Загребі дуже важливе очко і поліпшила свої шанси на вихід з групи.
Хорвати більше атакували, але вразили українські ворота лише раз. Утім, і нічия — не найгірший підсумок для господарів. Тепер перемога над Латвією на її полі 3 вересня гарантує балканцям перше місце у відборі.
Щодо нашої команди, якій не вдалося взяти реванш за осінню поразку у Львові (0:2), то й виїзні 1:1 її цілком улаштували в контексті боротьби за другу позицію. На перемогу в Хорватії «синьо-жовті» не награли, хоча на початку зустрічі заробили два перспективні штрафні. Але не скористалися ними.
Тепер 4 червня наші зіграють у Ліхтенштейні, 8 червня приймають Латвію. Вирішальним для українців, швидше за все, стане домашній поєдинок зі Швейцарією (4 вересня). І завершить наша збірна відбірний цикл грою на своєму полі з Ліхтенштейном (8 вересня).
*** 
Контрольні матчі національних команд за участі фіналістів ЧС-2014 у Бразилії. США — Азербайджан. 2:0. Корея — Туніс. 0:1. Нігерія – Шотландія. 2:2.