Футбол. 6 лютого. Португалія Бразилія. 2:0. Голи: Сімао (82), Карвалью (90). Північна Ірландія Уельс. 0:0. Австралія Данія. 1:3. Голи: Емертон (85) Томассон (5, 38), Йенсен (28). Греція Корея. 0:1. Гол: Лі (78). Нігерія Гана. 1:4. Голи: Тайво (85) Кінгстон (61), Мунтарі (70, 90), Агого (81).

 Удруге поспіль...

У Мюнхені на одному з найбільших спортивних ярмарків світу «ІSPO» Віталієві Кличку вручено спеціальну нагороду. З 1971 року організатори цього грандіозного спортивного форуму щорічно відзначають спортсмена або спортивного функціонера, який є зразком для молоді і який зробив істотний внесок у розвиток спорту.

До речі, другий рік поспіль ця нагорода їде в Україну. 2006 року приз було присуджено Сергієві Бубці. Про те, що Віталій Кличко став переможцем, оголосили ще 11 січня, а от вручення відбулося позавчора, на урочистій церемонії.

«Я знаю, які люди вже одержували цю почесну нагороду. Стояти в одному ряду з такими великими особистостями для мене дуже велика честь», — сказав Віталій Кличко.

Фехтування. Афіни (Греція). Етап Гран-прі. Збірна українських шаблістів посіла друге місце. Лише у фіналі вона поступилася (40:45) традиційно сильним угорцям. В особистому заліку десяте місце виборов Володимир Лукашенко, Владислав Третяк був дванадцятим.

Бокс. Бій між чемпіоном світу в суперважкій категорії за версією WBA Миколою Валуєвим і обовязковим претендентом Русланом Чагаєвим із Узбекистану відбудеться 14 квітня.

«Микола проведе поєдинок проти Чагаєва 14 квітня. Найімовірніше, бій відбудеться в Німеччині», — сказав менеджер Валуєва Борис Димитров.

Нагадаємо, що раніше WBA зобовязала Валуєва зустрітися із Чагаєвим не пізніше 15 квітня. Чагаєв на прізвисько Білий Тайсон досі не зазнав жодної поразки на професіональному ринзі. Право на бій із Валуєвим узбецький боксер завоював у зустрічі проти Джона Руїса, здобувши перемогу за очками.