Редакція отримала тривожного листа від колег з Дніпропетровська. В ньому пишеться, зокрема:

«Пресу прагнуть перетворити на бойову листівку рейдерів.

Протягом останнього тижня під наглядом дебелих хлопців з приватних охоронних структур готується до виходу у світ кожен черговий номер газети «Дніпро вечірній». Випуск газети повністю контролюють люди, які не мають жодного стосунку до журналістики — «ліквідатори». Діючи поза правовим полем, журналістів шантажують і, залякуючи звільненнями, примушують переходити на роботу до новоствореної комерційної структури, назва якої аж ніяк не відповідає дії ТОВ «Юридична фірма «Правник».

Ми засновники і видавці газети «Дніпро вечірній» —звертаємося з проханням захистити від правового свавілля. Сьогодні ми спільно володіємо 87,5% часток колективного підприємства «Редакція газети «Дніпро вечірній» і 100% часток товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Дніпро вечірній». Проте і газета, і наше майно з 12.01.07 захоплені групою осіб, що називають себе членами ліквідаційної комісії...

У цій ситуації дивує позиція державних органів, які мали б забезпечити дотримання норм закону. На жаль, рейдерство щодо «Дніпра вечірнього» цілком укладається в ситуацію, яка склалася у засобах масової інформації, коли певні бізнес-структури і політичні сили вважають за можливе грубо нехтувати встановленими законом нормами і захоплюють редакції. В одному випадку вони починають видавати газети-клони, в іншому використовують адміністративні і фінансові важелі. А от щоб захопити усю редакцію силоміць то прецедент! Ми звертаємося до вас, колеги, щоб запобігти подальшому поширенню нахабного силового тиску на пресу, не допустити перетворення популярних газет на «бойові листівки» рейдерів. Запрошуємо усіх колег-журналістів проявити солідарність. Спільними зусиллями ми зможемо зупинити свавілля, яке чиниться проти ЗМІ в Україні».