Бути видавцем у сучасній Україні важко. Це знають усі, хто будь-коли брався за цю справу. Попри це, якщо в неї вкладати не лише професійні знання, вміння, а й душу, успіх і визнання обовязково прийдуть. Як приклад тут можна назвати столичне видавництво «Юрінком Інтер», президентом якого є відомий науковець, кандидат юридичних наук, доцент Академії адвокатури України Віктор Ковальський (на знімку), який 7 лютого святкує своє 55-річчя. Нині з-поміж великої кількості вітчизняних видавництв, котрі опікуються виданням і популяризацією сучасної юридичної книги, «Юрінком Інтер» є, безперечно, найпомітнішим і найуспішнішим. Визнання це цілком заслужене, про що неодноразово писала на своїх шпальтах наша газета, оскільки за свою майже 14-річну історію видавництво започаткувало серії книжок, які вже давно здобули широку популярність. Щороку видавництво радує прихильників юридичної книги 70-80 новими сучасними виданнями. А за минулі роки це понад пятсот назв книг, загальним накладом кілька мільйонів примірників такий внесок колективу «Юрінком Інтер» у місію правового просвітництва.

Видавництво відоме не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Адже «Юрінком Інтер» — постійний експонент Франкфуртського, Варшавського, Московського та Мінського міжнародних книжкових ярмарків, видавництво не раз отримувало почесні нагороди, а також було відзначено Кабінетом Міністрів України, Міністерством юстиції України, Державним комітетом телебачення і радіомовлення, Генеральною прокуратурою, Верховним Судом України, отримувало призи книжкових виставок-ярмарків.

Крім книжкової продукції, «Юрінком Інтер» є засновником і видавцем низки друкованих засобів масової інформації. Зокрема журналів «Юридична Україна», «Вісник Конституційного Суду», «Вісник господарського судочинства», «Вісник Державної судової адміністрації України» та «Вісник Вищого адміністративного суду України», щомісячного Бюлетеня законодавства і юридичної практики, а також щотижневої газети «Юридичний вісник України», шеф-редактором якої є Віктор Ковальський.

Зазначимо, що свого часу журналісти «Голосу України» брали безпосередню участь у становленні цієї популярної нині загальнонаціональної правової газети. І тому з приємністю приєднуємося до поздоровлень ювілярові. Зичимо Віктору Семеновичу добра, злагоди й родинного затишку, нових звершень на науковій ниві та ще багато-багато років дарувати українцям сучасні юридичні книги.