Режисер Роман Віктюк готує постановку, у якій візьмуть участь примадонна російської естради Алла Пугачова й Максим Галкін. У спектаклі Галкін може зіграти коханого співачки. Крім того, у проекті візьмуть участь Юхим Шифрін та Вірка Сердючка. Цю пєсу, назву якої Віктюк тримає в секреті, написав італійський драматург Альдо Ніколаі.

За словами Романа Віктюка, Пугачова сама виявила бажання попрацювати в його театрі. «Чим я дуже пишаюся», — заявив режисер в інтервю одному з видань. Він зазначив, що якщо Максим Галкін відмовиться зіграти коханого Алли Пугачової, він зробить це сам. Мовляв, «стати коханцем такої жінки, нехай навіть на сцені, для відомого режисера честь».

Трохи раніше Алла Пугачова повідомила, що прийняла рішення співати до 60 років. «Я собі й іншим уже довела, що можу в жанрі естради все», — заявила тоді співачка. На питання, що вона робитиме після того, як піде з естради, і як збирається «боротися з творчою сверблячкою», Пугачова відповіла, що для цього є безліч способів, серед яких театр і кіно.