Дорогі друзі!
Щиро вітаю усіх вас зі знаменною датою — 90-річчям від дня заснування Дніпропетровського заводу важкого машинобудування.
«Дніпроважмаш» зустрічає свій ювілей потужним сучасним високотехнологічним і перспективним підприємством, продукція якого добре відома і користується великим попитом у споживачів як на внутрішньому ринку, так і у багатьох країнах світу.
Заслужену трудову славу заводу протягом дев’яти десятиліть здобували й примножували його працівники. Їхні долі, робітнича честь, сумління, гідність надихають на виробничі досягнення сьогоднішнє покоління машинобудівників.
Переконаний, навіть у не-
простих нинішніх умовах ваш згуртований колектив високо-класних спеціалістів неодмінно досягатиме нових успіхів завдяки фаховому потенціалу, досвіду й творчій енергії, а «Дніпроважмаш» і надалі достойно представлятиме вітчизняну продукцію на світовому ринку.
Бажаю вам, вашим родинам, усім ветеранам «Дніпроважмашу» міцного здоров’я, щастя, миру та добра, а підприємству — подальшого процвітання, яскравих звершень та технологічних проривів.
Нехай відкриваються нові горизонти, реалізуються намічені плани і задумані проекти!
Виконуючий обов’язки Президента, Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ.