«Ми хотіли допомогти фінансово людині, сильній духом — безрукому художнику з Вінниччини Володимиру Токовому. Оформили грошовий переказ на одну тисячу гривень. Але навіть у центральному поштовому відділенні нашого міста Шостка Сумської області не змогли знайти поштового коду села, в якому він живе».

Такого листа «Голос України» отримав від наших читачів Віри та В’ячеслава Медведкових із Сумщини. Обоє, як вони пишуть, уже пенсійного віку. Газету передплачують з дня її виходу. Кажуть, що публікація «Безрукий художник» («Голос України» за 5 січня 2007 року) вразила їх особливо. Вирішили хоча б трохи підтримати мужню людину — Володимира Токового та його доньку, однак на пошті у них не взяли переказ, бо не знайшли у довіднику зазначеного у статті населеного пункту.

Для Віри та В’ячеслава Медведкових, а також для інших читачів, які виявлять бажання наслідувати їх приклад, а також для працівників центрального поштового відділення міста Шостки повідомляємо, що герой нашої публікації справді живе у селі, вказаному у статті.

Ще раз уточнюємо його адресу: Володимир Іванович Токовий, село Козарівка (поштове відділення Мигалівці), Барський район, Вінницька область, індекс — 23023.

Вінницька область.