Вільна боротьба. Красноярськ (Росія). 17-й міжнародний турнір «Золоте гран-прі Івана Яригіна». Українці здобували лише бронзові медалі. У жінок Синишина (до 55 кг), Бурмістрова і Квятковська (обидві до 67 кг), Саєнко (до 72 кг). У чоловіків Федоришин (до 60 кг), Данько (до 84 кг).

Фехтування (шпага). Кувейт. Етап Кубка світу. Чоловіча збірна України посіла друге місце. У фіналі наші спортовці програли лише команді Угорщини. В особистому заліку кращий результат показав Дмитро Карюченко, який став п`ятим.

Баскетбол. Кубок ФІБА Європа. Група J. «Азовмаш» (Україна) — «Маруссі» (Греція). 78:72. ОТ. Найрезультативніші в переможців: Ель-Амін — 20 очок, Байрамович, Ліаделліс по 14, Ліщук — 11, Рімац — 9.

Маріупольський клуб за два тури до закінчення групового турніру здобув путівку до чвертьфіналу. Гра проти греків для маріупольської команди була не з легких. Але тим приємніша перемога, здобута за такого гострого протистояння.

У перші чотири хвилини матчу «Маруссі» вигравав у господарів — 5:0. Та вже за три хвилини «Азовмаш» уперше вийшов уперед — 8:7. Перша чверть закінчилася за рахунку 16:16. Надалі український клуб практично постійно вів перед. Та мало не програв наприкінці зустрічі. За рахунку 61:59 на користь «Азовмашу» греки закидають два очки, а Ліщук не влучає. І все-таки в підсумку основний час закінчився внічию — 61:61. В овертаймі команди довго не могли закинути, але «Азовмаш» зумів вирватися вперед спочатку на два, потім на чотири і завершив матч з перевагою у шість очок.

Після чотирьох турів «Азовмаш» має вісім очок. І, як уже згадувалося, забронював собі місце в 1/4 фіналу. Тепер головна інтрига групи в тому, з якого місця піде далі український клуб. Попереду в «Азовмашу» — виїзди до Росії та Латвії.

Футбол. Ізраїль. Товариський матч. 30 січня. «Ашдод» (Ізраїль) — «Динамо» (Україна). 0:3. Голи: Мілевський, 33, Шацьких, 57, Клебер, 75. На 82-й хвилині Шовковський парирував пенальті. Кияни виступали в такому складі: Шовковський, Маркович, Ващук, Юссуф (Белькевич, 72), Каддурі (Романчук, 79), Михалик, Корреа, Гусєв (Нінкович, 69), Ребров (Ротань, 77), Мілевський (Клебер, 69), Шацьких (Фаркаш, 79).

Суперник динамівців на сьогодні посідає третю позицію в ізраїльському чемпіонаті.

Бокс. Чемпіон світу (WBC) у надважкій вазі росіянин Олег Маскаєв (на знімку) заявив, що можливість зустрічі з українцем Віталієм Кличком, котрий повернувся на ринг, є. Однак її має офіційно підтвердити керівництво WBC.

Тож поки що говорити на цю тему зарано, заявив пан Маскаєв. Ми з моєю командою припускали такий розвиток подій, але варто дочекатися офіційного рішення. Сьогодні ми не ведемо жодних перемовин: ані з обовязковим претендентом нігерійцем Семюелем Пітером, ані з почесним чемпіоном світу Кличком-старшим. Найближчим часом WBC визначить суперника. Це має статися найближчими днями. Мені однаково, з ким зустрічатися. Як вирішить WBC, так і буде. Стосовно Віталія, то це нормальне, закономірне рішення. Я знав, що рано чи пізно він повернеться. Треба було лише вибрати момент для цього. Однак у великому спорті багато що залежить від часу: що довша пауза, то більше втрачається сил та енергії. Тривала перерва нічого доброго не дасть».

Росіянин також повідомив, що був прооперований у Манхеттені в Нью-Йорку, і він дуже задоволений результатами: «Операція на правому лікті пройшла успішно. Її робив досвідчений і авторитетний хірург. Я бігаю, займаюся загальнофізичною підготовкою. А за кілька тижнів треба буде надівати рукавички. Одне слово, все йде за планом. Чекаю на рішення WBC».

Фото з сайта Boxnews. com. ua.