Лондонський «Челсі» вийшов до фіналу Кубка англійської ліги. В матчі у відповідь 1/2 фіналу підопічні Жозе Моуріньйо переграли (4:0) клуб другого дивізіону «Вайкомб». Між іншим, перша зустріч цих команд закінчилася унічию — 1:1. Андрій Шевченко, якого тренер «аристократів» Жозе Моуріньйо цього разу таки випустив на поле у стартовому складі, переконливо відповів своїм критикам.

Андрій забив два м’ячі і зробив результативну передачу. На 24-й хвилині після помилки оборонців суперника Шевченко підхопив м’яч поблизу штрафної, вискочив сам на сам із воротарем і пробив низом у кут — 1:0.

На 43-й хвилині Шевченко відзначився вдруге. Допоміг йому Дідьє Дрогба, котрий на лінії карного майданчика віддав чудову передачу на українського форварда. Зробивши два кроки вперед, Шева, не зволікаючи, влучно пробив під поперечину — 2:0.

Третє взяття воріт «Вайкомба» відбулося не без допомоги Андрія, котрий зробив результативну передачу на Лемпарда. А той, обігравши оборонця, перекинув м’яча через воротаря — 3:0. На 90-й хвилині Лемпард забив ще раз — 4:0.