Місту — муніципальну поліцію

Ужгородська міська рада прийняла рішення про створення управління муніципальної поліції. На її створення виділять майже 400 тисяч гривень.

Функції муніципальної поліції — постійний контроль за благоустроєм міста, притягнення до відповідальності порушників законодавства про благоустрій, а також осіб, винних у пошкодженні пам’ятників, інженерно-технічних комунікацій, зелених насаджень. Муніципальна поліція опікуватиметься станом водойм, місць відпочинку, своєчасним відновленням вулиць і тротуарів після виконання земляних робіт, дизайном зовнішньої реклами.

Малюку — «демографічну» премію

Крім того, міська рада виділить премію в розмірі 10 тисяч гривень маленькому ужгородцю, який народився 1 січня. Її буде вручено в урочистій обстановці на черговій сесії міськради батькам Андрію та Лесі Кричшолушіям. Нагадаємо, наприкінці минулого року міськрада прийняла рішення про нагородження перших новонароджених ужгородців, котрі з’являться на світ із 0.00 до 6-ї години 1 січня 2007 року. В Ужгородському пологовому будинку за перших 6 годин народилося четверо немовлят, але з-поміж них був лише один ужгородець. Він народився через півгодини після настання Нового року. На честь батька дитині дали ім’я Андрій.

Ужгород.