Сьогодні на Світовому економічному форумі у Давосі (Швейцарія) заплановано зустріч Прем’єр-міністра України Віктора Януковича та першого віце-прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва. За неофіційною інформацією, саме цього російського високопосадовця вважають імовірним наступником Володимира Путіна. Про що конкретно піде мова на зустрічі, достеменно невідомо. Прес-служба Кабміну повідомила лише, що урядовці обговорять «актуальні питання українсько-російських відносин».

Крім того, у Давосі український прем’єр зустрінеться зі своїми колегами із Швеції Фредеріком Райнфельдтом, Пакистану Шаукатом Азізом, Великої Британії Тоні Блером, Єгипту Ахмедом Назіфом, а також Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, Генеральним директором Світової организації торгівлі (СОТ) Паскалем Ламі, Президентом ЄБРР Жаном Лем’єром. До того ж програмою перебування Віктора Януковича у Швейцарії, як повідомляє прес-служба Кабміну, передбачені виступ на пленарній сесії Всесвітнього економічного форуму: «Енергетика 2007: нова ера нафтополітики» та участь у інтерактивній конференції «Куди прямує Україна?».

Загалом у Житомирі на 23 січня борг житлово-експлуатаційних підприємств перед працівниками становив 680 тисяч гривень, повідомляє наш власний кореспондент Олексій КАВУН.