Комітет з питань європейської інтеграції підтримує проект закону «Про орган державного регулювання в енергетиці України». Документ стосується сфери енергетики, включаючи ядерну. Остання, відповідно до закону «Про Загальнодержавну програму адаптації законодавства України до законодавства Європейського союзу», належить до пріоритетних сфер адаптування законодавства України до законодавства Європейського союзу.

За висновками народних депутатів, проект закону не суперечить європейському законодавству, однак деякі вимоги міжнародних директив у ньому ще треба врахувати.

* * *

А зміни до закону «Про житловий фонд соціального призначення» рекомендує парламенту прийняти за основу Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Документ спрямований на узгодження порядку надання бездомним громадянам соціального житла з відповідними положеннями законів «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей» та «Про соціальні послуги».