Позавчора донецький «Шахтар» вилетів на перший зимовий збір. «Гірники» тепер готуються на Канарах. У польоті донеччани провели близько десяти годин. Маршрут: ДонецькБарселона (дозаправка пальним)Лас-Пальмас. І вже звідтіля команда перебазувалася на острів Гран-Канарія, до міста Маспаломас.

Як повідомив «Голосу України» начальник прес-служби ФК «Шахтар» Руслан Мармазов, у складі «гірників»: воротарі Стіпе Плетикоса, Богдан Шуст, Дмитро Шутков; оборонці Олександр Кучер, Маріуш Левандовський, Леонардо, Разван Рац, Флавіус Стойкан, Вячеслав Свідерський, Томаш Гюбшман, Дмитро Чигринський, Вячеслав Шевчук; півоборонці Звонімир Вукич, Олексій Гай, Ігор Дуляй, Жадсон, Франселіно Матузалем, Даріо Срна, Анатолій Тимощук, Сергій Ткаченко, Фернандіньйо, Елано, Олексій Полянський; нападники Джуліус Агахова, Олексій Бєлік, Брандау, Андрій Воробей, Чипріан Маріка.

Учора «Шахтар» провів заняття і контрольний матч. А сьогодні, як кажуть, з місця в карєр він розпочне виступи у XXІV міжнародному турнірі. Його перший суперник данський «Брондбю». Зустріч розпочнеться о 18.00 за київським часом, і її наживо транслюватиме ТРК «Україна». Завтра чемпіон України поміряється силами з норвезьким «Русенборгом». Початок прямої трансляції на тому самому каналі о 20.15.

На знімку: ось у цьому райському куточку проводить збір «Шахтар».

Фото з архіву «Голосу України».