Баскетбол. Маріупольський «Азовмаш» у рамках другого групового турніру Кубка Європи ФІБА переміг підмосковне «Динамо» з рахунком 79:68 (16:15, 19:14, 22:13, 22:26). 19 очок у складі чемпіонів України набрав Ель-Амін, 15 на рахунку Байрамовича, в Ліаделліса — 14 очок. Свій наступний матч у цьому турнірі «Азовмаш» проведе 23 січня проти латвійського АСК «Рига».

Хокей. Четвертий етап міжнародного хокейного турніру «Єврочелендж» має офіційну назву EІHC Mont Blanc 2007. У змаганнях, котрі відбудуться у французьких Альпах, візьмуть участь національні збірні України, Італії, Франції та Нідерландів.

Українська хокейна делегація прибуде до місця свого квартирування, містечка Аннесі, 8 лютого. Це на північному сході від Ліона, в бік Женеви. Матчі турніру пройдуть на різних аренах.

9 лютого. 21.45. Шамоні. ФранціяІталія. 21.45. Межев. УкраїнаНідерланди. 10 лютого. 21.30. Сен-Жерве. ФранціяНідерланди. 21.30. Аннесі. УкраїнаІталія. 11 лютого. 19.30 Шамоні. НідерландиІталія. 22.00 Межев. ФранціяУкраїна. Кілька матчів турніру обслуговуватиме рефері ІІХФ, киянин Максим Урда.

Бровари. ТРЦ «Термінал». Матч відкритого чемпіонату Білорусі (екстраліга). «Сокіл» (Київ) — «Хімволокно» (Могилів). 2:0.

Теніс. Відкритий чемпіонат Австралії. В перебіг змагань втрутилася погода. Сорокаградусна спека змусила учасників ховатися в тінь, а організаторів переносити ігри на вечірні години. Перша «ракетка» України, харківянка Альона Бондаренко успішно здолала перше коло. В 1/64 фіналу Бондаренко (29-й номер посіву) зустрічалася зі Стефанією Коен-Алоро (Франція), котра потрапила до основного турніру з кваліфікації.

Перший сет українка легко виграла — 6:1. Мала перевагу у другій партії, але її долю і всієї зустрічі вирішив тай-брейк. Сильнішою виявилася українка — 8:6. В 1/32 фіналу суперницею Альони Бондаренко знову буде спортсменка із Франції Вірджінія Раззано.

Студентський спорт. Турин (Італія). Тут стартувала зимова Універсіада, в якій беруть участь українські студенти. Відкриття ігор відбулося за плюс 15 градусів. Тепла зима змусила організаторів готувати траси для лижних перегонів, біатлону та гірськолижного спорту за допомогою штучного снігу. На його підготовку і створення нормальних сніжних трас організатори Універсіади вже витратили півмільйона євро.

Футбол. Запорізький «Металург» на зборі в Туреччині переграв у товариському матчі тбіліське «Динамо» — 2:1. У переможців мячі забивали Тарас Кабанов та Олексій Годін. У складі запоріжців грали: Глущенко, Тигорєв, Перишич, Степаненко, Квірквелія, Любарський, Михайленко, Косич, Годін, Кабанов, Демченко. У другому таймі на заміну виходили: Постранський, Невмивака, Цигирлаш, Акопян, Кашевський, Галюк, Окої.

Вітрильний спорт. Кіпр. Українські майстри успішно розпочали новий сезон. На міжнародній новорічній регаті Ольга Масловець перемогла в класі «Містраль» серед жінок. А її чоловік Максим Оберемко показав третій результат у цьому самому класі яхт.