Голова Верховної Ради України Олександр Мороз має намір звернутися до Асоціації міст України з проханням підготувати пропозиції до нової редакції закону про місцеве самоврядування. Про це глава парламенту повідомив на вчорашній зустрічі з міським головою Славутича Володимиром Удовиченком (на знімку). Вони також обговорили формування місцевих бюджетів і розвиток соціальної інфраструктури Славутича.

Володимир Удовиченко вручив Голові Верховної Ради України подяку Славутицької міської ради та пам’ятну медаль. Відповідно до рішення міськради, Олександра Мороза нагороджено подякою «за практичну допомогу у вирішенні проблем соціально-економічного розвитку міста Славутича у 2006 році та формуванні бюджету на 2007 рік у складний та проблемний час в умовах зупинених блоків Чорнобильської АЕС, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Кандидатуру Олександра Мороза як почесного громадянина міста, за словами міського голови Славутича, буде внесено цього року на затвердження міської ради.