Учора Голова Верховної Ради України Олександр Мороз прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в Україні Гао Юйшена з нагоди завершення його дипломатичної місії в нашій країні.

Керівництво КНР, зазначив Посол, приділяє велику увагу розвиткові міжпарламентських відносин між нашими країнами. Гао Юйшен відзначив внесок Олександра Мороза у розвиток двосторонніх стосунків. У свою чергу Голова Верховної Ради наголосив на налаштованості України і нашого парламенту й надалі інтенсивно розвивати двосторонній діалог.

Олександр Мороз та Гао Юйшен поінформували один одного про політико-економічну ситуацію в Україні та КНР. Голова Верховної Ради наголосив на стабільністі політичної та економічної ситуації і висловив сподівання на продовження політреформи у частині місцевого самоврядування цього року.

Під час зустрічі було обговорено широке коло питань двосторонніх відносин та співпраці у міжнародних організаціях.

Олександра Мороза, за словами Посла, очікують у березні у Пекіні з офіційним візитом. Посол також повідомив про готовність китайської сторони до прийняття відповідної групи дружби і делегацій комітетів Верховної Ради України.