Другий рік в офісі Уповноваженої Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової влаштовують новорічну ялинку. Цього року сюди приїхали близько 40 дітей-інвалідів з Білої Церкви, Черкас і Києва, якими опікується громадська організація дітей-інвалідів Чорнобиля «Квіти полину».

Біля ошатної ялинки дітей зустрічали Ніна Карпачова, народний депутат Валерій Сушкевич і героїня 2006 року Настя Овчар із сестрою Людою. Валерій Сушкевич у своєму поздоровленні підкреслив: «Діти-інваліди повинні мати рівні права з іншими дітьми, проводити свята з усіма разом, не почуваючись у чомусь ущемленими. Вони такі, як і всі діти України». Ніна Карпачова представила першу збірку віршів юної київської поетеси Юлії Манжелей «Вопреки всему жить». У 16-річної Юлі — церебральний параліч. Свої вірші вона читає мамі, котра записує їх у простий шкільний зошит. Цю збірку видано за рахунок омбудсмана.

На знімку (зліва направо): народний депутат України Валерій Сушкевич, омбудсман Ніна Карпачова, сестри Настя і Люда Овчар поздоровляють з Новим роком усіх дітей.

Фото автора.