ФК «Динамо» (Київ) провів традиційну благодійну акцію «Динамо» — дітям Чорнобиля». У конференц-залі стадіону імені Валерія Лобановського тренер динамівців Анатолій Дем’яненко та його підопічні Руслан Ротань, Андрій Несмачний і Тарас Луценко вручили подарунки дітям, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс і президент київського «Динамо» Ігор Суркіс влаштували для малечі розважальне шоу і вручили подарунки. А представники організації «Квіти полину» вручили Ігорю Суркісу диплом першого ступеня в номінації «Бізнесмен року» — за постійну благодійну діяльність, спрямовану на соціальну підтримку незахищених верств населення, зокрема й інвалідів.

А сьогодні після новорічної відпустки збереться вся динамівська команда. Три дні вона працюватиме на своїй заміській базі в Кончі-Заспі, а 9 січня вирушає на збір до ОАЕ. Практично всі динамівці вже повернулися до Києва. Лише п’ятьом бразильцям дозволено прилетіти до столиці України завтра.

На Близькому Сході працюватимуть 30 чоловік. За десять днів перебування в Дубаї відбудуться три контрольні матчі — 13, 16 і 19 січня. Першим суперником «Динамо» буде німецький «Гамбург».

На знімку: подарунки від Анатолія Дем’яненка.

Фото Андрія ЛУКАЦЬКОГО (ФК «Динамо»).