Справжнім модницям уже сьогодні слід замислитися про гардероб майбутнього року

Мода-2007 — не вигадлива дівиця, а ніжна і жіночна красуня. Такою її бачить молодий український дизайнер Олена Голець. За її словами, у році, що настає, помітні і яскраві кольори відступлять на задній план. Безумовним улюбленцем сезону стане білий колір.

— Якщо торік білий був романтичнішим, то тепер він урбанізується, стане повсякденним, — розповідає вона. — Сірий колір, що модний узимку, перейде і на весняні місяці. Залишаться також чорний і глибокий синій — це завжди функціонально і гарно.

Мінімалізм в одязі — це також ознака нової моди. При цьому дівочий стиль з бахромою, оборками і мереживом збереже свої позиції. Взуття знову матиме високі підбори, стане «зухвалішим». Тканини залишаться ті самі. На думку Олени, атласні шовки і натуральний кашемір — завжди актуальні. А масивні браслети і великі камені прикрасять будь-яке, навіть найскромніше вбрання.

— За моїми спостереженнями, великі аксесуари завжди мають оригінальний вигляд на подіумі, — продовжує дизайнер. — У житті це теж надзвичайно гарно, адже з їх допомогою можна цілком змінити образ.

У своїй колекції Олена Голець віддала перевагу замшевим виробам. Коротка курточка з замші зможе прослужити усю весну й літо. А до неї можна сміливо підібрати білу спідницю і майку. Адже що офіціозніші ми взимку — то вільніше почуваємося влітку. Лляний світлий костюм у спекотні дні — кращий варіант для ділових людей. А вироби з білої бавовни пасуватимуть усім.

А тим, кому висока мода не по кишені, Олена радить погортати модні журнали, вибрати вбрання до душі і звернутися до кравців. Добре, таке задоволення для України не розкіш. І тоді сукня кінозірки вам забезпечена. Головне — гарна уява і бажання мати вигляд на всі сто.