Шампанське Пушкіну!

На головній площі Одеси — Думській — у новорічну ніч городян і гостей міста розважатимуть 100 Дідів Морозів з мішками ... шампанського. Кожний зможе пригубити келих «шипучки» і цмокнути в щічку бородатого «бармена».

Ну а рівно о 12-й годині на сходах Одеської міської ради міський голова Едуард Гурвіц привітає земляків з наступаючим 2007 роком. Разом з ним хоровод під новорічною ялинкою вестимуть Беня Крик, Сонька «Золота ручка», Остап Бендер, граф Воронцов, Олександр Пушкін і відома співачка Альона Вінницька.

В’ячеслав ВОРОНКОВ.

Одеса.

Київ задає тон

З четверга кияни почали активно зустрічати Новий рік. Першими пораділи новорічним спектаклям діти-сироти з малозабезпечених і багатодітних родин, а в школах-інтернатах відбулися новорічні ранки. Починаючи від сьогодні, масові гуляння пройдуть у найбільших міських парках столиці.

Для шанувальників кіно в кінотеатрах протягом новорічних свят заплановані безплатні тематичні кінопокази. Наймасштабніший концерт чекатиме на киян і гостей столиці в новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня. На Майдані Незалежності виступатимуть зірки естради, а рівно опівночі почнеться п’ятихвилинний феєрверк. За порядком у новорічну ніч будуть стежити 5,5 тис. міліціонерів.