Катруся Сіренко, 4 роки, Херсон: «Каблуки, рожеві, як у мами, щоб ходити і стукати!»

Дмитрик Стрельник, 5 років, Херсон (тяжко зітхнувши): «Я й сам не знаю.... Всього в мене вистачає. Хіба що вертоліт. Тоді вже точно все у мене буде».

Поліна, 8 років, учениця 2 класу Луганської середньої школи № 20: «У нашій школі є три дівчинки, що ходять на гімнастику і на шпагат сідають без допомоги рук. Узагалі таке витворяють!.. Я б теж хотіла займатися гімнастикою. Хай би Дід Мороз допоміг мені. Увечері відвозив на заняття в спортзал, а потім доставляв додому. А то батькам ніколи».

Микита Селіверстов 1 рік і 7 місяців: «Кульку!»

Маруся, 5 років, Київ: «Секрет!»

Сашко Молчанов, 8 років, Миколаїв: «Якби Дідом Морозом був мамин начальник, то він зробив би так, щоб мама частіше бувала зі мною. А не затримувалася постійно на своїй роботі!»

Юля, 7 років, Одеса: «Комп’ютер і братика».

Кирило, 5 років, Одеса: «Багато-багато морозива, футбольний м’яч і рогатку».

Стас Колесников, 8 років, Сімферополь: «Гаррі Поттера в золотій пачці».

Іван Лозовський, 5 років, Сімферополь: «Свиню-копилку для конструктора».

Ілона Гончаренко, 8 років, Шполянський район Черкаської області: «Я б хотіла, щоб подарунок на Новий рік приніс мені не Дід Мороз, а тато. Він зараз далеко, аж у Португалії. Скоро від нього прийде посилка, а в ній — нові курточки для мене і братика. Я ще хочу роликові ковзани, і тато мені обіцяв, що привезе».

Кирило Соломаха, 5 років, Смілянський район Черкаської області: «Робота, який їздить на машині, маленького песика, щоб дресирувати і гуляти з ним на вулиці».

Влада Шульга, 5 років, Запоріжжя: «Коли ми з мамою вбиратимемо ялинку, я поставлю на вікно свічку, щоб Дід Мороз знав, де мене шукати».

Маринка Драндарова, 6 років, Запоріжжя: «Я хочу, щоб Дід Мороз подарував мені комп’ютер, а мама каже, що він старенький і такого великого подарунка сам не донесе. Але ж у моєї подружки Тані є справжній комп’ютер від Діда Мороза. І живе вона на третьому поверсі, а я на першому. Невже мене Дід Мороз любить не так, як Таню?»

Орест, юний футболіст і гірськолижник з чотирирічним стажем слаломіста, Ужгород: «Від Діда Мороза прошу єдиний подарунок — снігу!»

Віка Ставнійчук, 4 роки, Хмельницький: «Барбі й будиночок для неї. І ще дитячий посуд. І олівці. І корону».

Сергійко Данильчук, 8 років, Хмельницький: «Мрію про комп’ютер, але сумніваюся, що він поміститься в торбу Діда Мороза».

Костик Нагірний, 8 років, Івано-Франківськ: «Канікул. Так уже втомився вчитися!»

Аліна, 7 років, Кіровоград: «Акваріум з рибками. Взагалі-то я хочу котика, але мама каже, що за ним нікому доглядати».

Марійка Туш, 5 років, Чернігів: «Ляльку хочу велику, таку, як я».

Милана, 8 років, Київська область: «Думаю, що я заробила свій подарунок. Ну я дуже тебе прошу! Що? Косметику. А ще такий журнал, як у вчителів, де пишуть дітей і їхні оцінки. Не знаю, де його купляти. Мені кажуть, у Києві. А взагалі, мені не треба багато подарунків».

Максим, 5 років, Київ: «Минулого року приніс Сніговика співаючого. Цього року прошу неспіваючого. Ну, і братові Ярику щось».

Олександра Стальченко, 4 роки: «Поросятко, яке розповідає віршики. Я таке в магазині бачила».

Ігор Грищенко, 4 роки: «Хочу, щоб мені Дід Мороз приніс тролейбус гармошкою».

Микита Гринь, 4 роки: «Хочу машинку паровозом, я в Артема бачив таку».

Записали власні кореспонденти «Голосу України» з різних областей.