Прийміть щиросердні вітання з Новим, 2007-м, роком та світлим святом Різдва Христового!

Рік, що минає, був багатим на важливі події, а для багатьох став роком істини та остаточного визначення. Завдяки мудрості та виваженості українського народу політичні суперечки в сім’ях нарешті поступилися звичайним людським прагненням любові, миру і достатку, добра і злагоди, а наша держава взяла курс на вирішення найнагальніших соціально-економічних завдань.

Дякую вам за підтримку та довіру, яку ви виявили під час парламентських виборів 2006 року. Ця наша спільна перемога дасть змогу втілити в життя ідеї соціальної справедливості, посилити соціальний захист населення, підвищити зарплати і пенсії, а отже — покращити життя кожної родини. Впевнений: закладений у 2006 році фундамент невдовзі стане сучасною європейською домівкою з високими соціальними стандартами.

Щиро вітаю вас усіх, ваших близьких і рідних з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе вам радість, оптимізм, здійснення мрій, а Господнє благословення і ласка оберігають і допомагають на життєвому шляху.

Щасливого Нового року і веселого Різдва!

З глибокою повагою, народний депутат України від Соціалістичної партії України, голова Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці Іван БОНДАРЧУК.

***

Шановні громадяни України!

Від щирого серця вітаю вас із довгоочікуваними і світлими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

Це всіма нами любимі й радісні дні з дитинства, що наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла й надії.

Озираючись назад, можна сміливо сказати, що 2006 рік був прожитий не дарма.

Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями.

Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.

Від усієї душі зичу вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.

Нехай прийдешній рік виправдає ваші найдобріші надії і прагнення, принесе нескінченну радість та безмежне кохання.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Народний депутат України Сергій МІщенко.