Фігурне катання. Однією з подій на чемпіонаті України з фігурного катання, що відбувся в Києві, стали змагання танцювальних пар. Серед учасників — дует у складі українця Олега Войка та американки Наталі Бос. Колишня партнерка Войка — Юлія Головіна завершила кар’єру.

Новоутворений дует після обов’язкового танцю був на третьому місці. Однак через травму Бос припинив боротьбу. Стало відомо, ніби Наталі Бос почала клопотання про отримання українського громадянств і на міжнародних змаганнях, зокрема на Олімпійських іграх у Ванкувері (Канада), збирається виступати за Україну. А тим часом чемпіонами України-2006 і призерами стали: Жінки. 1. Елеонора Вінниченко. 2. Ірина Мовчан. 3. Анастасія Листопад. Чоловіки. 1. Антон Ковалевський. 2. Олексій Биченко. 3. Микола Бондар. Спортивні пари. 1. Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов. 2. Юлія Бєлоглазова і Андрій Бех (усі — Київ). Танцювальні дуети. 1. Алла Бекназарова і Володимир Зуєв (Харків). 2. Ганна Задорожнюк і Сергей Вербило (Київ). 3. Аліна Саприкіна і Павло Химич (Харків).

Плавання. Чемпіонат України, який днями завершився в Харкові, став відбірним на чемпіонат світу, котрий відбудеться у Мельбурні (Австралія) в березні 2007 року. Щоправда, Федерації плавання України офіційний склад оголосить наступними днями. Але вже сьогодні відомі 15, як то кажуть, «залізних» учасників: Олег Лісогор, Валерій Димо, Ігор Борисюк, Ірина Амшеннікова, Ганна Хлистунова, Юлія Підлісна, Сергій Адвена, Яна Клочкова, Юрій Єгошин, Сергій Фесенко, Олександр Волинець, Андрій Сердінов, Сергій Бреус, Андрій Олійник, Катерина Зубкова. Залишилося визначити ще шістьох «збірників».

Хокей. Воротар національної команди України Костянтин Симчук успішно провів черговий матч у складі московського ЦСКА. Після перемог армійців над «Ладою» і «Салаватом Юлаєвим» (у зустрічі проти «Металурга», Магнітогорськ, яку армійці програли — 2:4, Симчук участі не брав) ЦСКА у Челябінську взяв гору над «Тракторм» — 2:1.

Важка атлетика. Підписано наказ про присвоєння звання «Заслужений майстер спорту України» Артему Удачіну з Маріуполя.

Гандбол. Розігруюча національної збірної України Оксана Сакада підписала контракт із російським гандбольним клубом «Лада» (Тольятті). Раніше вона виступала в Австрії за клуб «Хіпо».

Баскетбол. Литовського форварда дніпропетровського «Дніпра» Донатаса Завацкаса визнано найкориснішим гравцем грудня в українській баскетбольній Суперлізі. Основними конкурентами Завацкаса за титул були: Неріюс Варняліс (МБК «Одеса»), Вікін Келлі («Хімік», Южний) і Халід Ель-Амін («Азовмаш», Маріуполь).

Теніс. Перша ракетка світу швейцарець Роже Федерер наступного року планує зміцнити своє лідерство у світовому тенісі і підкорити вершини, котрі раніше не давалися. 2006 року він виграв три з чотирьох турнірів «Великого шлема», а всього — дванадцять. Наприкінці лютого Федерер має побити рекорд американця Джиммі Коннорса, котрий упродовж 160 (!) тижнів очолював світовий рейтинг.

«Я живу своєю мрією, — заявив тенісист, котрий перебував у Південно-Східній Азії з благодійними матчами на допомогу потерпілим від цунамі. — Мотивація ніколи не була для мене проблемою. І не буде щонайменш упродовж кількох найближчих років. Здійсненою мрією для мене має стати перемога на Ролан Гаррос (Відкритий чемпіонат Франції), де я ще жодного разу не вигравав. Однак у пріоритетах завжди залишається Відкритий чемпіонат Австралії і лідерство в рейтингу. Адже це — ті речі, котрі змінили все моє життя і зробили мене тим, ким я став. Звичайно, високою метою для мене залишаються Кубок Девіса (неофіційний чемпіонат світу серед національних збірних) і Олімпіада в Пекіні-2008. На цих турнірах я також іще не перемагав».