Чорний гумор майже з натури

У Радянському Союзі це б мало такий вигляд: «Як повідомило агентство АБВГД зі столиці острова Дурбадос, там у віці 112 років помер колишній диктатор Дурбадосу генералісимус Дусто Напівчет. Він очолив військовий переворот у 1926 році й безроздільно правив країною до 2000 року, прославившись репресіями проти прогресивних діячів племені бумба-юмба».

А тепер уявімо, який вигляд мала б ця ситуація в сучасному українському телепросторі.

За повідомленнями «Престарілого каналу».

Понеділок. Як повідомило агентство АБВГД зі столиці острова Дурбадос, там різко погіршилося здоров’я колишнього диктатора країни генералісимуса Дусто Напівчета. Як повідомили лікарі... Дусто Напівчет очолив... (далі за текстом).

Вівторок. Генералісимуса Дусто Напівчета доправлено до лікарні з підозрою на... Лікарі повідомили... Прославився репресіями... (...)

Середа. Попередній діагноз, з яким генералісимуса Дусто Напівчета було доправлено цими днями до лікарні, підтвердився.... Як повідомили, Дусто... (...)

Четвер. Біля лікарні в столиці Дурбадосу, де перебуває доправлений туди днями генералісимус Дусто Напівчет, зібралося кілька тисяч жителів Дурбадосу, які стежать за здоров’ям колишнього диктатора. Він прийшов до влади... (...)

П’ятниця. Колишній диктатор Дурбадосу Дусто Напівчет перебуває в комі. Як повідомили лікарі... Дусто очолив...(...)

Субота. Другий день перебуває в комі... Лікарі повідомили... Дусто Напівчет народився... (...)

Неділя. Третій день перебуває в комі... Повідомляють, що... Ще з дитячого віку Дусто... (...)

Понеділок. В центрі уваги провідних інформагентств світу продовжує залишатися клініка, в якій уже четвертий день перебуває в комі... Ситуацію не коментують. Але нам стало відомо... (...)

Вівторок. Стан здоров’я Дусто Напівчета не покращується... Вже п’ятий день він... Лікарі занепокоєні...(...)

Середа. Стан здоров’я колишнього диктатора майже безнадійний... Медики продовжують... (...)

Четвер. Колишньому диктаторові Дурбадосу Дусто Напівчету підключено апарат штучного дихання. Як повідомили ... Тоді ще полковник Дусто Напівчет... (...)

П’ятниця. Дусто Напівчет продовжує боротися за життя з апаратом штучного дихання. Неназвані джерела... Він очолив...(...)

Субота. Медичні фахівці не виключають того, що Дусто Напівчет... Як повідомили, став генералісимусом у той час, коли...(...)

Неділя. Як повідомило агентство АБВГД зі столиці острова Дурбадос, там у віці 112 років помер колишній диктатор країни генералісимус Дусто Напівчет. Лікарі повідомляють... Він керував країною...(...)

Понеділок. У столиці Дурбадосу оголошено траур у зв’язку зі смертю... У 1926 році Дусто Напівчет очолив...(...)

Вівторок. Другий день тривають жалобні церемонії в столиці Дурбадосу... Генералісимус був...(...)

Середа. На похорон колишнього диктатора Дурбадосу продовжують прибувати лідери... Дусто Напівчет проводив політику...(...)

Четвер. Жителі Дурбадосу прощаються з... Відтоді, як він очолив...(...)

П’ятниця. У столиці Дурбадосу відбувся похорон... Повідомляють, що... Як відомо, Дусто Напівчет помер кілька днів тому... У 1926 році він... (...)

Субота. У столиці Дурбадосу триває траур з приводу... Прогресивні діячі племені бумба-юмба... (...)

Понеділок. Невідомі осквернили могилу колишнього диктатора... Президент країни звинуватив... Поліція не коментує... Як відомо, Дусто Напівчет... (...)

Вівторок. Прибічники колишнього диктатора Дурбадосу Дусто Напівчета звинувачують лікарів у... Професор виступив із заявою ... Ми вже повідомляли, що стан здоров’я колишнього диктатора погіршився на початку місяця, коли...(...)

Середа. Лікарі колишнього диктатора Дурбадосу відкидають звинувачення у причетності до... Парламент країни наполягає на...(...)

Четвер. Питання про ексгумацію тіла колишнього диктатора розглядатиметься на спеціальному засіданні... Президент заявив... Поліція утримується... Лікарі засвідчили... Професор сказав... Як стало відомо нашому каналові... З поінформованих джерел... Прогресивні діячі племені... Як відомо, у 1926 році... Спадкоємці померлого диктатора подали до суду... Ми й надалі відстежуватимемо ситуацію, що склалася навколо...

І т. д., і т. п.