У Комітеті Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства відбулося розширене засідання на тему: «Державне стимулювання впровадження енергозберігаючих заходів у сферах будівництва та житлово-комунального господарства». Народні обранці розглянули, зокрема, питання виробництва будівельних матеріалів, впровадження сучасних технологій будівництва, схеми теплопостачання, проблеми утримання житлового фонду, зниження обсягів споживання енергоносіїв тощо.

Комітет Верховної Ради у закордонних справах провів слухання «Про спрощення візового режиму для громадян України у відносинах з державами—членами Європейського союзу». На слухання було винесено питання про угоди між Україною та Європейським союзом про візову лібералізацію та реадмісію, спільні заходи з удосконалення консульського обслуговування громадян України іноземними диппредставництвами, а також протидії нелегальній міграції, налагодження співробітництва відповідних державних органів України з Агентством Європейського союзу з менеджменту зовнішніх кордонів.

На засіданні Комітету Верховної Ради з питань економічної політики депутати розглянули проекти законів про ратифікацію угоди між урядами України та Угорської Республіки про економічне співробітництво, внесений Кабінетом Міністрів, про внесення змін до закону «Про особливості приватизації об’єктів незавершеного будівництва» та «Про об’єкти національного надбання та інше майно, що може перебувати виключно у державній або комунальній власності».

Під час засідання Комітету Верховної Ради з питань правосуддя відбулося обговорення проектів законів про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України щодо оскарження ухвал господарських судів, до деяких законодавчих актів України щодо проведення експертизи на території іноземної держави та ряд інших.

А Комітет Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин переймався проблемами землі: депутати обговорили проекти законів про садівничо-городні та дачні неприбуткові об’єднання громадян, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання земельних відносин України для запровадження прозорих механізмів продажу земельних ділянок, набуття права оренди на земельні ділянки.