У Снігурівському районі «Голос України» знають і поважають. Поважають, як і думку голови районної ради Володимира Лусти. Адже саме Володимир Вікторович наполегливо рекомендує головам сільських рад, депутатам місцевих рад та й усім громадянам передплатити видання Верховної Ради України на наступний рік.

«Голос України» вважаємо своєю газетою, — каже Луста. — Адже зі сторінок видання дізнаємося про найважливіше — що відбувається в парламенті, чим живуть регіони України, які новели пропонує законодавство.

Про переваги нашого видання на всеукраїнському медіа-ринку йшлося під час зустрічі голови районної ради та власного кореспондента у Миколаївській області з ветеранами війни та праці, сільськими головами району. Потенційні передплатники дізналися про основні теми видання, його структуру, особливості передплати. Так, багатьох здивувала невисока ціна за триразовий вихід газети. Для сільських жителів варіант передплати газети по дві гривні на місяць виявився найбільш прийнятним. Серед присутніх на зборах знайшлися і давні прихильники «Голосу України». Вони побажали газеті успіхів, свіжих новин і цікавих фактів. Голова райради своє слово тримає. За його підтримки район за попередніми підсумками — серед лідерів з передплати «Голосу України».

Миколаїв.