За Вєрку!

тепер зможуть випити фанати таланту і бюсту Вєрки Сердючки. Український артист Андрій Данилко, що виступає в цьому образі, випустив горілку імені своєї сценічної героїні.

На кожній коробці, в яку пакують «Вєрку Сердючку», напис: «народна горілка». Для охочих вивчити напам’ять слова деяких пісень на етикетці наведено цитати з текстів.

Роздрібна вартість напою — 15 гривень. Він уже продається в Україні, Казахстані й Ізраїлі.

Загибель Масяні

Автор мультфільмів про Масяню Олег Куваєв випустив у світ останню серію популярного мультика, в якій героїня, що полюбилася бага-тьом, гине.

Зараз Куваєв відмовляється від будь-яких інтерв’ю й коментарів. Як відомо, Олег Куваєв у жовтні цього року оголосив, що залишає студію «Мульт. ру», створену ним же в 2001 році. «Бажаю студії удачі. Тепер вона сама по собі, я сам по собі. Ніяких неприємностей, просто так склалося», — пояснює Куваєв своє звільнення.

За його словами, тепер він, можливо, знову займеться живописом. Однак за договором зі студією до кінця 2006 року проекти «Масяня» і «Магазинчик Бо» виходитимуть за його сценаріями і з його озвучуванням та режисурою.

Виходить книга про інтимні зв’язки Елвіса Преслі та Мерилін Монро

У США підготовлено до виходу в світ мемуари Байрона Рафаеля, співробітника знаменитої голлівудської фабрики кінозірок «Агентство талантів Вільяма Морріса». В ній автор розповідає про інтимний зв’язок короля рок-н-ролу Елвіса Преслі та знаменитої кіноактриси Мерилін Монро, який нібито мав місце.

Якщо вірити автору, то в 1956 році Преслі, якому тоді був лише 21 рік, уперше приїхав до Голлівуду для свого кінематографічного дебюту — участі у фільмі «Люби мене ніжно». Продюсер сказав йому, що було б непогано для реклами закрутити роман з 30-літньою Мерилін Монро. Преслі погодився, підійшов до Мерилін на зйомках і запропонував їй... ніч кохання, причому в ультимативній формі. Акторка тоді відмовила Елвісу. Але через два тижні автор книги привіз її до готелю, де жив співак. За його словами, зірки почали цілуватися просто на порозі. «Ти занадто добре цілуєшся для гітариста», — сказала Мерилін, і парочка зачинилася в спальні Елвіса.

Після тієї ночі король рок-н-ролу, якщо вірити авторові книги, ніколи не вимовляв імені акторки.