До відома керівників підприємств, установ, науково-дослідних інститутів, громадських та творчих організацій, спілок, асоціацій, підприємців, керівників органів місцевого самоврядування.

Відповідно до подання Комітету Верховної Ради України у закордонних справах Голова Верховної Ради Олександр Мороз розпорядженням №1020 від 26 жовтня 2006 року затвердив склад депутатської групи Україна-Ізраїль. До її складу увійшли 31 народний депутат України —представники всіх фракцій парламенту. Керівником депутатської групи затверджено народного депутата України Колесніченка Вадима Васильовича.

Відповідно до цього парламентська група кнесету Ізраїль-Україна запросила українських парламентаріїв відвідати Ізраїль та обговорити широке коло питань поширення та поглиблення міжпарламентських і міждержавних зв’язків, а також зв’язків у сферах виробничої, гуманітарної, духовної, творчої діяльності тощо. Візит до Ізраїлю українських парламентаріїв планується на квітень 2007 р.

Зважаючи на викладене, звертаюся до вас з запрошенням взяти участь у підготовці тих тем, які можуть бути цікавими для вас в Ізраїлі. Вони обов’язково будуть доведені до ізраїльської сторони в письмовому вигляді і передані до відповідних органів влади Ізраїлю, підприємств, організацій, підприємців, наукових, творчих та інших інституцій, які виявлять до них зацікавленість.

Пропозиції співробітництва можна надсилати за адресою:

Верховна Рада України 01008, Київ, вул. Садова 3А, кімната 503

Колесніченко В. В.

(044) тел/факс 255-36-35 тел. 255-35-31

і-maіl: kolesnіchenko. vadym@rada. gov. ua

З повагою, Вадим КОЛЕСНІЧЕНКО, народний депутат України, керівник депутатської групи Україна-Ізраїль.