Грамоти — собі,премії — дітям

П’ятеро депутатів Вінницької облради, яких нагородили з нагоди Дня місцевого самоврядування грамотами облради та грошовими преміями, залишили для себе лише грамоти. Після отримання нагород на позачерговій сесії облради депутат Валерій Бевз, теж удостоєний відзнаки, запропонував передати премію у фонд обласної дитячої лікарні. Його пропозицію підтримали і вручили одержані конверти головному лікареві названого закладу, до речі, також депутату облради Тетяні Антонець, інформує наш власний кореспондент Віктор СКРИПНИК.

Міський головапочне з тарифів

Чернігів. Позачергова сесія Чернігівської міської ради 7 грудня оплесками зустріла повідомлення голови міської територіальної виборчої комісії Ольги Мозгової про обрання чернігівським міським головою Олександра Соколова. За нього віддали свої голоси 31055 чернігівців.

Міського голову, який приступив до виконання посадових обов’язків, привітали голова Чернігівської облдержадміністрації Микола Лаврик, народні депутати України Сергій Червонописький, Анатолій Шкрібляк та інші. Олександр Соколов у своєму програмному виступі пообіцяв плідно співпрацювати з депутатським корпусом, громадськістю, а також зробити ревізію чинних підвищених тарифів.

Сергій ПАВЛЕНКО.