Рада партії «Наша Україна» обрала головою ради керівника секретаріату Президента України Віктора Балогу. Як повідомляє прес-служба «НУ», за таке рішення проголосувало 112 чоловік, проти — 3, утрималося — 24. Головою виконкому на пропозицію В. Балоги обрано попереднього керманича партії — Романа Безсмертного.

На засіданні, котре проходило до пізнього вечора в Пущі-Озерній під Києвом, був присутній і почесний голова партії — Президент України Віктор Ющенко. У своєму вступному слові він заявив про те, що «зараз у партії організаційний період». В. Ющенко запропонував, щоб за два з половиною—три місяці відбувся з’їзд «Нашої України», який обрав би голову ради. Глава держави висловив переконання, що голову ради партії можна обрати тільки на з’їзді партії, для цього потрібно внести зміни до партійного статуту.

Пропонуючи кандидатуру Віктора Балоги на голову ради партії, Віктор Ющенко зазначив, що це голова ради на період 2,5—3 місяці. Президент також звернув увагу на те, що «сьогодні треба відійти від персоніфікації та говорити про принципи, і тільки тоді на з’їзді вийдемо на персону, обговоривши це питання на місцях».

Почесний голова партії запропонував провести на місцях, в регіонах України місцеві форуми і дати оцінку роботі партії.