Мінімально, однак приємно...

Баскетбол. Кубок Європи ФІБА. 5-й тур. «Азовмаш» (Україна, Маріуполь) — «Локомотив» (Росія, Ростов-на-Дону). 72:68 (27:17, 23:14, 15:25, 7:12). Найрезультативнішим у складі азовців став Ель-Амін, який набрав 27 очок.

Змінять гардероб

Футбол. ФФУ провела переговори з компанією «Лотто Спорт Італія». Спеціально для національної збірної вона розробила новий дизайн екіпірування. Особливу увагу приділено тренувальній формі. Вирізняють нове екіпірування яскраві вставки на курточці та футболці з написом «UKRAІNE». Його схвалив асистент тренера національної команди Андрій Баль, котрий був присутній на показі. На цей час відкритим залишається лише питання про нову ігрову форму. До речі, «Лотто» запропонувала три варіанти футболок. Однак остаточний вибір ще не зроблено. Тепер слово за тренерським штабом національної збірної.

За одну путівку

Ньон (Швейцарія). У штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування елітного раунду відбірного турніру до чемпіонату Європи—2007 серед юніорів (U-17). Збірна України у другій групі гратиме разом з командами Італії, Чехії та Словаччини.

Кваліфікаційний раунд проходитиме в Італії з 24 по 29 березня 2007 року. До фінальної частини потрапляє лише переможець групи. 4 квітня буде проведено жеребкування фінального турніру. А сам чемпіонат відбудеться з 2 по 13 травня у Бельгії.

І перемога, і користь

Бокс. Чикаго (США). Матчева зустріч національних збірних господарів і України закінчилася переконливою перемогою українців — 7:4. Георгій Чигаєв узяв гору над Роберто Церона (40:21), Максим Третяк — над Девідом Кларком (23:21), Дмитро Буленков — над Джонні Нарваеза (31:16), Микола Семеняга — над Гектором Рамосом (21:13), Денис Пояцика — над Девідом Кейрі (28:9). В’ячеслав Глазков достроково переміг Лукаса Руніона у другому раунді, коли арбітр зупинив бій через очевидну перевагу луганця.

У категорії до 81 кілограма Ісмаїл Сіллах виграв без бою, бо його суперник захворів і відмовився від поєдинку.

Тренери обох колективів відзначили велику користь від зустрічі. Вона має сприяти підготовці боксерів США та України до Олімпіади в Пекіні.