Перемога — мов спокута...

Футбол. Сьогодні в Києві на НСК «Олімпійський» (початок о 21.45) в останній зустрічі групового раунду Ліги чемпіонів—2006/2007 зійдуться давні знайомі — місцеве «Динамо» та мадридський «Реал». Якщо гості вже забезпечили собі подальші виступи в турнірі, то кияни з дистанції зійшли. І навіть турнір Кубка УЄФА для них залишився недосяжною метою.

Однак про все забувається, коли зустрічаються ці команди-легенди. А для «Динамо» гра проти «Реала» залишається неабияким подразником. У разі успіху з команди миттєво знімуть певну частку гріхів, скоєних у попередніх зустрічах, зокрема в Мадриді.

«Реал», як і личить авторитетному клубові, до столиці України прилетів учора. В його складі чимало другорядних постатей: воротар Антоніо Адан, оборонці Мігель Торрес і Серхіо Алехандро, півоборонці Хаві Гарсія, Рубен де ла Ред, Мігель Анхель Ньєто, Адріан Гонсалес і нападник Хуан Мата.

Тим часом Рауль і Емерсон залишаться в Мадриді відпочивати, Серхіо Рамос пропустить зустріч через дискваліфікацію, а Хосе Марія Гуті, Фабіо Каннаваро, Іван Ельгера, Франсіско Павон і Хосе Антоніо Рейєс мають ушкодження.

Таким чином, заявка «вершкових» на гру така: воротарі — Касільяс, Дієго Лопес, Адан; оборонці — Мічел Сальгадо, Мехія, Роберто Карлос, Рауль Браво, Торрес, Серхіо; півоборонці — Бекгем, Діарра, Робіньйо, Хаві Гарсія, де ла Ред, Ньєто, Адріан Гонсалес; нападники — Роналдо, ван Ністелрой, Кассано, Мата.

Учорашній робочий день відбувався за традиційною схемою. Спочатку з представниками ЗМІ на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського спілкувався Анатолій Дем’яненко. Він запросив журналістів на відкрите тренування його команди, котре розпочалося о 17.45 на базі в Кончі-Заспі.

Гості тренувалися на НСК «Олімпійський» ввечері. Там також відбулася прес-конференція тренера королівського клубу Фабіо Капелло. Либонь, варто додати, що зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Англії на чолі з Майклом Райлі.

Тривожні дні «Кривбасу»

Тренер криворізького «Кривбасу» Олександр Косевич та президент клубу Сергій Поліщук подали у відставку. Інформацію про це, з посиланням на видання, котрому дав інформацію тренер криворіжців, умістив офіційний сайт ФК «Кривбас».

У криворізькому клубі з 1 січня 2007 року я більше не працюю, — пояснив пан Косевич. — Відбулися збори акціонерів, на яких наші спонсори прямо заявили: фінансового забезпечення, гідного команди вищої ліги, у «Кривбасу» не буде. Але в нас серед усіх колективів класу найсильніших бюджет був найменший. Почувши це, президент клубу Сергій Поліщук негайно оголосив про свою відставку.

Майбутнє команди, як стверджує вже екс-тренер, під великим сумнівом. Керувати «Кривбасом» віднині буде генеральний спонсор «Укргазмпром» зі своїм керівником Олександром Лівшицем.

Підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.